“De leukste tijd heb je met een meisje als zij zich op haar gemak voelt!”

“De leukste tijd heb je met een meisje als zij zich op haar gemak voelt!”

Mo is dol op het vrouwelijk schoon. Hij vindt het belangrijk om met een meisje op hetzelfde level te zitten als hij aan het daten is. Hij is nu 25 en heeft zelf vooral positieve ervaringen achter de rug qua relaties en seks. Het werkt voor Mo altijd het beste als hij gewoon zichzelf is. “Jammer dat sommige Marokkaanse jongens zo agressief doen tegenover meisjes. Ze verpesten het zo voor de rest.”

Mo mag dan wel van meisjes houden, hij is niet zo assertief in het benaderen van het andere geslacht. “Ik ben een beetje verlegen, weet je. Het komt eigenlijk altijd van hun kant. Ik stap niet zo snel op een meisje af.”

“Sommigen gaan veel te ver”

“Maar sommige Marokkaanse jongens doen dat weer te makkelijk,” zegt Mo zuchtend, “die kunnen veel te ver gaan, vooral bij Marokkaanse meisjes. Als die eenmaal hebben laten blijken dat ze ‘wel willen’ of misschien op seksueel gebied al iets hebben gedaan met iemand, kan zo’n jongen ze onder druk zetten. Kijk, het meisje moet oppassen als bekend wordt dat ze seks heeft gehad. Sommige jongens maken gewoon misbruik van zo’n meisje, door te dreigen om het te vertellen aan haar vader of broer ofzo. Sommige mensen zijn zo gek of ziek in hun hoofd dat ze dat doen. Helemaal nergens voor nodig. Wisten ze maar beter. De leukste tijd heb je met een meisje als zij zich juist op haar gemak voelt!”Laat je commentaar achter