“Ik heb mijn mobiel kapot gegooid”

“Ik heb mijn mobiel kapot gegooid”

Ayoub (25)

Ik was op een gegeven moment 6 maanden met een Zuid-Koreaans meisje. Met haar heb ik een hele toffe tijd gehad. Ze was heel relaxed en regelde alles zelf. Dat laatste was vooral fijn, want vaak hadden meiden mijn hulp nodig.

Ik heb haar leren kennen via hyves of facebook. Van het één kwam het ander, dus vroeg ze of ik bij haar langs kwam. We hebben toen van 8 uur ’s avonds tot 3 uur ’s nachts zitten kletsen. We hebben alleen maar zitten praten en heel veel gelachen. Ik had dat nog nooit mee gemaakt. De volgende ochtend merkten we beiden dat we in slaap waren gevallen.

Ik ging vaak bij haar langs. Dan ging ik zaterdag heen en kwam ik maandag terug. Ze had een relatie met een Algerijnse jongen gehad, dus ze wist veel van mijn cultuur. Ze kon ook tajine maken. Ze was ook heel relaxed. Als ik niet kwam, was het ook niet erg. Ik kreeg ook telefoons van haar, omdat ze voor een telefoonwinkel werkte. Ze had altijd van die gekke dingen. Dan had ze opeens geregeld dat we met een luchtballon gingen of dat we zouden gaan bungeejumpen. Dat laatste vond ik te ver gaan. Dat ging ze toen maar met een vriendin doen. Ze wou zelfs een koophuis in de buurt voor me kopen.

Ik speelde altijd met haar ogen en dan vroeg ik hoe het kwam dat deze zo anders zijn. Dat vond ik mooi aan haar en zij vond het grappig. Ze had een goede baan en alles op een rijtje. Maar het afspreken ging niet goed. Ik had geen rijbewijs en het openbaar vervoer was ook lastig, dus onze relatie ging over.

“Via maroc.nl kreeg ik contact met een Marokkaans meisje. We stuurden elkaar foto’s. Daarna hebben we met elkaar gebeld en kwam ze naar Utrecht. Van het één kwam het ander. We hebben nooit seks gehad, maar andere dingen gebeurden er wel.

Na vier maanden vroeg ze of ik naar Marokko kwam om haar hand te vragen. Maar ik was daar helemaal niet klaar voor. Ik had er geen behoefte aan. Vanuit Marokko belde ze me dat mijn ouders langs moesten komen om haar hand te vragen. Drie weken lang heeft ze gezeurd en uiteindelijk wilde ze me niet meer zien als ik niet zou komen. Ik heb toen uit frustratie mijn twee mobiels kapot gegooid.

Laatst heb ik haar weer gesproken. Ze is nu getrouwd en heeft een kindje.“

De foto is bedoeld als illustratie. De afgebeelde persoon heeft geen relatie met het persoonlijk verhaal.Laat je commentaar achter