“Ik wil niet iemand die me dingen verbiedt”

“Ik wil niet iemand die me dingen verbiedt”

Chaimae (18)

“Ik heb mijn ex op de middelbare school leren kennen. Dat ging via een vriendin. Hij vroeg aan haar of ze hem meer kon laten weten over mij. We zijn anderhalf jaar bij elkaar geweest. We deden veel dingen samen. We gingen bijvoorbeeld samen uit eten of naar de bioscoop.

Hij wou dat ik zijn zus ontmoette. Dat is ook gebeurd. We hebben toen een drankje gedronken met haar en haar kindje. Het was leuk en ze waren heel lief. Ik vond het fijn om zijn zus te leren kennen. Dat is toch iets belangrijks en daardoor merkte ik dat hij me serieus nam.

Ik heb hem niet voorgesteld aan mijn familie. Dat wilde ik pas doen na een jaar of twee, als het echt serieus was. Wel heb ik hem aan mijn vriendinnen voorgesteld. Ik vind een goede band tussen mijn vriend en vriendinnen belangrijk.

De relatie is over, hij was een jaloers type. Ik moest altijd zeggen waar ik was. Als ik naar een feestje ging waar jongens waren dan zei hij dat hij liever niet had dat ik daar heen ging. Ik ben nog jong en ik vind dat je alles moet kunnen doen wat je wilt. Dit is een les voor mij. Ik wil nooit meer iemand die mij dingen verbiedt.”

De foto is bedoeld als illustratie. De afgebeelde persoon heeft geen relatie met het persoonlijk verhaal.Laat je commentaar achter