“Ik wou dat ik het terug kon draaien”

“Ik wou dat ik het terug kon draaien”

Hamza (24)

“Het is gewoon gebeurd. Ik schaam me er niet voor. Ik was twaalf jaar. Ik wou dat ik het terug kon draaien. Ik had liever maagd gebleven tot mijn huwelijk. Ik heb de spelregels overtreden. Maar het is gebeurd. En daarna heb ik nooit gedacht: ik ga het niet meer doen. Ik ben het blijven doen en ik doe het nog steeds.

De eerste keer met mijn ex is een mooie herinnering. De eerste date gingen we naar de film. We hebben die keer nog niet gezoend. Een paar dagen later gingen we een film kijken. We hebben die film bij mijn broer thuis gekeken. Hij woont met zijn vrouw en zij waren op vakantie. Ik had de sleutel van het huis en kon naar binnen. Dat was een goede timing.

In het begin zaten we best ver uit elkaar. Na een tijdje heb ik de film op pauze gezet om samen wat te eten en zei ik uiteindelijk iets van: ‘Ik bijt niet’. Het was echt gek. Het was kinderliefde. We zijn dichter bij elkaar gaan zitten, we hebben gepraat en de film weer aan gezet. Maar ik heb niks meegekregen van de film. We hebben die avond voor de eerste keer gevreeën.”Laat je commentaar achter