“We hebben alleen gezoend, meer niet”

“We hebben alleen gezoend, meer niet”

Anas (22)

“Ik heb een relatie gehad met een Marokkaans meisje dat ik van school kende. Haar vriendin vroeg of ik interesse had. Daarop antwoordde ik dat ik haar best beter wilde leren kennen. Ik vroeg haar telefoonnummer, ik heb haar gebeld en ze kwam al snel bij mij langs.

We zagen elkaar ongeveer twee keer per week. We zijn nooit in bed beland. We hebben alleen gezoend en een beetje geknuffeld en gemasseerd. Ze kon goed masseren. Als ik last had van mijn schouders na het sporten dan kon ik bij haar terecht. Verder hebben we een romantische strandwandeling gemaakt. Dit vond ik onze leukste date.

Ik was verliefd. Zij raakte me. Ik miste haar toen ze een weekje weg was. Het was een bepaald gevoel. Ik durfde niet te zeggen: ‘ik houd van je’, maar ik voelde het wel. Ik heb het zelfs over trouwen gehad. Pas aan het einde van onze relatie heb ik haar kunnen vertellen dat ik van haar hield.

Haar moeder wilde mij zien en dat vond ik tof. Ze heeft een open en spontane familie. Ik heb echter nooit de kans gekregen om het mijn eigen moeder te vertellen. Het duurde maar vijf maanden. We zijn nu gewoon vrienden.”

De foto is bedoeld als illustratie. De afgebeelde persoon heeft geen relatie met het persoonlijk verhaal.Laat je commentaar achter